Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Khaddafi är död!

Nu när man äntligen fick honom i sikte, så vart han så pass skottskadad
att hans liv inte gick att rädda
Så fyrtiotvå års tyranneri på sitt eget folk är därmed över
Så nu måste väl ändå hans tillgivna anhängare bara ge upp hoppet om att han ska komma tillbaka
Och Khaddafi, gubben!
Ledsen
Men du får ingen tyst minut av mig...

Ken Cassel
20/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-20 16:57



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hade varit ett större straff om han dragits inför rätta...synd att han hann dö före...
2011-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Är världen god nu?
2011-10-20

  Olliwer
Jippie!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel