Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juholts resa går till oss...

På måndag kommer Juholt till min kommun
S-folk är på gång att bygga upp en stor tribun
så alla skall kunna se och höra
allt, som han har tänkt att beröra
han har ju sagt innan att han har gjort allt rätt
så jag tycker hela resan är inopportun!

Logi och mat
vem står för det
en socialdemokrat
eller S-partiets apparat...

När han nu runt om i hela Sveriga skall åka
och få avståndstagare att med honom igen språka
och han lär visst hoppas på, en ny medlem få råka...

Han ska ligga i, som en rem
har han sagt, för att ta hem
dem och sitt tänkande med kläm:

Som helt fel inte gillade hans stil
för att de skall få en bättre och rättare "feel"
för hans klokhet, hans kunskap och ta till sig hans
så sköna humör, hans humor och hans så goda smil.

För han känner sig ju så stark och stor
och vet att många på honom ännu tror...










Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-22 18:01



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag blir så besviken på politiker, inte bara på Juholt.
Sverige vart är vi på väg? Snart existerar varken respekt,
moral eller sunt förnuft hos någon allra minst hos politikerna.
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt