Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid, Cornbury. Sista timmarna.

Tälten var på väg att rivas. Festivalen var över. Crazy Moves var ansvarig för spektaklet, iförd sin sedvanliga mundering spatserade han omkring och delade ut order med hela handen.

"Grabbarna här borta föddes för någon dag sen", vi hängde på och Crazy visade en spjälsäng som stod uppställd i ena hörnet av öltältet.
"Morsan dumpade dem vid ölkranen. Hade väl inte pengar till sista ölen. Well I dont blame her. Sista bandet var bra". Jack skakade på huvudet.
Vi visste hur Crazy jobbade.

Rundvandringen fortsatte.
Vevade yvigt vidare på armarna.
Han var galen. Hög på livet. Hög på det mesta.

"Här borta gifte jag mig för tredje gången den här veckan.
Tror hon hette Mandy. Aja. Dumpade henne imorse".

Vi hörde musik bakom tälet som i folkmun kallades för "The Royal".
Mer framkom inte. Smög bakom några stolpar och såg några väl slitna gossar dra en sista vals.

För oss. För de andra. För fåglarna. Molnen och mannen som smög runt.
__________________________________________________________
Crazy Moves övar sina färdigheter på fallenrockstar.com




Fri vers av Teodore
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodore