" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bättre ta egna avtrycks minnen i ryggan, än andras ingåddas och
fortfarande använda sulor; "Det är fult att agera tuva för stora lass..!"




sulad

 

 

 

*

och där

och där och där och där

 

 

titta ett till och ett till

 

 

 

många är de

spåren man lämnat

i snö

i gräs

i ökensands daller

 

 

i oasers brunnars svalka

 

 

många är de

 

*

 

plocka upp

ta med

inför nästa vandring

skydd

 

 

spåren nya sulor

 

het asfalt

 

 

vandra andra vändan

 

 

egensulad

 

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri