Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kom havet forsande och då dök hon...då dök hon...;




när fören gav vika för galjonsfiguren

 

 

 

 

*

sluta ska jag sluta

luta mig på allt

 

 

skjuta ska jag skjuta

galet vilt och ballt

 

 

upp en blind raket

för alla som ej vet

 

 

att viktigt är att njuta

havets läckra salt

 

 

sluta ska jag sluta

luta mig på allt

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 03:18



Bookmark and Share


  peter markurth
Bra
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri