Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en till.. och bara en till... (snälla kan du sluta sända överskott?)
(sj sj gamle vän..




(säg mig om du luffar än)

(sj sj gamle vän..

 

 

 

---


Helt absurdt i min värld - där jag ändå klart och tydligt från början meddelat att jag föredrar rakt språk.


.....så klart det blir ärligt att påstå i efterskott att en tystnad betytt nåt. Hur ska det nånsin kunna kontrolleras. Den bevisföringens typ av ärlighet lär gå till historien som det ultimata konststycket att förklara sin existens gilitghet, om den används på livet själv.
Jag kommer nog att behöva sånt verktyg om jag ska bli giltig i den världens former.
Efterkonstruktionernas Eviga Efterarbetes Egengjorda Evaluering.
Tror jag avstår....

Eller ska jag ta nästa tåg mot väst och fortsätta dåtida göromål med samma form av verktyg. Kanske det skulle hålla som bevisföring.

 

Handen värker än. Tack för idé.

 

---

 

säg mig om du luffar än)




Fri vers av Pot Pourri
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-21 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri