Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elefant; och att man förväntas vara telepatisk också - gör dig nog..
jag jag gör dig besviken..




även där på de gamles gård

 

 

*
jag utövar inte telepati med okända och speciellt inte strutsar, även om jag har andra känningar i detta



andra känningar än framliden mångfaldighet födubblad som gammal visdoms återkommande karma - hos enkla som mig kallas det
konkret fysisk attraktion
gjord för att skapa överlevnad av den mäskliga djurform



som aldrig mer än ätit sig själv
i vanvettiga försök att skapa i
andan av förlåten existens
till skillnad mot den heder en
elefants sorg ekar över stäppar
när vännen har fallit i djup grop

 

då vibrerar markerna

så inga strutsar har en chans att göra sedd osedd

 

då vibrerar markerna

 

meddela mig när knuten har lösts upp
så kommer kardborre på posten

 


de gamla sjunger även
när betar ligger ökenskepp


i kadavrade konstverks
form

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri