Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost lust

Morgon toppar

frestande av

tungspets massage

 

skimrande  nära i smultronsken

 

till toner från honung och ljus

 

hördes drypande klyftors

välbehag,

dansa sig

heta i

savande

lust




Fri vers av Johnjohn
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 08:41



Bookmark and Share


  Blåbäret
jisses vilken frukost...den må man stå sig bra på :)
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn