Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina gröna ögon...


Idag
Ännu en dag
En vacker dag
En kall klar morgon
Med frostig sol på daggigt gräs

Idag
Ännu en dag
Som börjat vacker
Där solen lyser höstklar
Genom trädens rödglödande blad
Där inga fåglar hörs sjunga höstens lov

Idag
Ännu en dag
I höstens vackra stillhet

Idag
Ännu en dag
Där jag önskar
Att det sista jag ser
Innan sömnen tar mig bort
Det sista jag vill se in i ikväll innan jag somnar

Är dina
Underbara
Vackra
Glittrande
Glödande
Lockande
Sensuella
Skimrande
Lekande
Busiga
Kärleksfulla

Gröna ögon...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 669 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-21 08:58



Bookmark and Share


  SvartPoesi
Jag som trodde ingen skrev dikter om gröna ögon, Applåd.
2011-10-25

  wildah
Så skimrande och vackert till den enda!
2011-10-22

  Maiah VIP
fantastiskt vackert
2011-10-21

  Ninananonia VIP
:) vackert igen :)
2011-10-21

    Birgersdotter VIP
Mycket fin längtan
2011-10-21

    Birgersdotter VIP
Mycket fin längtan
2011-10-21

  HelenaW
Härlig.. I höstens alla färger.. Med sommarens gröna ögon.. ;)
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT