Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vem som helst




fast lite värre

 

 

 

*

det är omåne och solarna

har lagt lock för sina svarthål

 

inte ens blinda

kan komma igenom

 

det är omåne

och bakom

 

rinner vattnet uppåt

*

men ganska gravid har jag i alla fall aldrig varit
två gånger i rad
bara ibland

 

men ganska gravid har jag i alla fall aldrig varit
två gånger i rad
bara ibland

 

nästan första gången

också

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri