Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men du glömde packa med..




bär särk och kont

 

 

 

*

i skogarna kör det omkring

konstiga fordon

 

fordom malande sten

som att varje kvast

på varje bro

 

agerar vinkel för nästa

garagebygge


lingon och blåbär

fördelas tidsmässigt


för att vi ska missa vi

o lätta svep över myren

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-10-21 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri