Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I censuerad porrfilm

så får man aldrig riktigt se att dom verkligen gör det
Man får som mest se några nakna kvinnobröst
Själv så förstår jag inte varför dom ens gör sig mödan att göra en sådan
så kallad porrfilm
För vem vill ens titta på dessa så färglösa filmer, som de har döpt till namnet mjukporr...

Ken Cassel
21/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 19:28



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Fredagskvällsfunderingar :)?
2011-10-21

  Seglaren
Jag har slutat se på porr.
Har man sett en film
så har man i stort sett
sett alla andra.
2011-10-21

  Olliwer
Det är ju konst nu för tiden
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel