Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag



Det är fredag, jag kommer hem
Jag väntade på dej, sa hon
Jag väntade otåligt
Hon har en pluffsig morgon rock
Som döljer allt

Hon ler, hon ler som en modern
Variant på Herodias dotter Salome
Eller kanske rentav, Venus själv
Eller den så omtalade Diana
Hon ler som dom alla

Salome som fick kungen att halshugga Johannes döparen
Av endast kåthet och lust
Hans lust till Herodia
Och Salomes förföriska skömhet
Fick honom att begå detta illdåd, fast han visste att
Det inte bara var fel, det var hans dom…

Sen släpper hon, min skönhet
MIN Salome gaciöst ner
Utan den baksluga önskan
Bara kärlek
Den pluffsiga rocken
Som faller till golvet
Som en slags, överdrag till en formfulländad
Sportbil…


Jag är redo om du är skjutklar
Säger hon, för dej
Allt är osäkrat, säger hon
Har du nån sexskjutare till din western brud?
Och tar på sej en cowboyhatt

För dej bara för, dej…
Och det är ”bara” hon och
Lite snörliknande underkläder eller
Vad man nu ska kalla det…
Hatt typ stetson och långa låderstövlar
Man ser bara en kort del av de nakna låren

Och hon vet, jag vet, skulle nån mer va där
Så skulle även den veta att
Jag är helt såld, kan inte göra nåt
För att försvara mej, vill inte göra nåt
Annat, heller är helt försvarslös mot förförelsen
”väck mej sent på måndag” viskar jag
Och räknar med att vara slut efter en sån helg…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-10-21 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO