Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs


UPP UR UT

det gnager mot hjärtroten
livet tränger in sin påle genom mig


idag var luften varm
andedräkten kastades ut
rann genom kanalerna
täpper igen en öppen lunga




Fri vers av umpaa
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-12 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa