Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dansa

“att dansa
att känna
att vara nära
att sakna
att var nära men känna styrka
att känna en doft
att känna
känna känna
jag känner
ung kärlek tajt underbar fint underbar, så fint, oj så ung, oj så tajt
ojoj så fint men så ung
ojoj så fint men så nära så kära
så nära, känna överallt
känna oj står så nära
känner honom, han luktar så gott
saknar redan honom, han luktar så gott
han är så fin, så fin, så fin
vill vara mer nära
när dansen slutar, slutar vi
vill inte sluta, vill vara nära
så nära, så ung, så tajt” - Holland




Fri vers av I could run forever
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-22 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I could run forever