Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man gett sig tusan på att




böja skedar

 

#


iggtur gorgidärm rukkjan sträx
fricktas mäksidork kvesum



salix stverdigapp gräftinutt styrapp
gevdagarm gargud dräggum

 

 

iggtur gorgidärm
brikatex rukkjan

 

 

mäksidork kvesum ströfftar

 

 

gappradirp kvacerupt
kvekaräkt knodrim

 

 

gappradrax kvekarett kräpstriff

 

 

med påtår

extra vispgrädde och dubbla servetter


jo så klart

#

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-22 08:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbar enligt mitt förmenande...
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri