Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinkla

 

 

-

att mäta sin vinkel med ett kvastskaft
kan få vilken städnörd som helst
att i jämförelse

 

kalla sig sopa

 

 

kan du inte bara använda hakar vattpass och loda
som vanliga golvarbetare

 

så slipper man ropa:


 

- Sopa medan du ändå håller på!

Vi är väl två som har städ

 

för manin.

 

 

Se dig svara med ett flin

medan kvasten går än hit och än dit

och väger på linjen

 

 

allt som är viktigt


 

 

"Hur lutar det bäst just dit in

mot själva balansens krypin;

 

Strikt i mitten av lutet, på riktigt"

-

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 112 gånger
Publicerad 2011-10-22 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri