Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog våran kärlek vägen någonstans

För varför har den inte bara lyckats att överleva där vi har gått hand i hand
och då vi i alla fall har hållit någorlunda sams
Haft en viss balans, oss emellan
Så varför ville inte våran kärlek nu, ge oss en endate chans, till fortsatt romans
då vi numera bara har glidit isär
Ja, för du är ju där borta och jag är ju här
Och som du nu kanske bara förstår, så tänker jag på det här ibland...

Ken Cassel
22/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 16:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt...
2011-10-22

  anits VIP
Berörande
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel