Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att tänka, och utan att tveka

så begav han sig bara in i elden
In i striden emot hettan och röken
Och det eftersom han kom på att han hade i hissen, bara ställt ner sin nyinköpta kröken
för att i nästa sekund bara glömma bort den
Och nu några minuter senare så står ju visst bara hela stationen i lågor
Så nu var det bråttom om han bara skulle ha en chans att rädda sin sponken
och slippa känna någon som helst ångest eller plågor
under kvällen och natten...

Ken Cassel
22/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-22 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel