Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen...


Jag lyssnade till sången
den i från vår jord
Satt stilla
tyst utan ord
Begrundade det lilla
det stora fick sin tid det med

Tankarna väcktes
i stillheten de löstes
blev till pussel i mitt liv

Bitarna att flytta
sin rätta plats de fick

Ja ...livet är ett oändligt äventyr
att leva
andas det
helt och hållet

Friheten att välja

Välja sin väg i sitt liv

Gå den framåt i stora kliv

Eller

små små steg

Lugnt och fint

Riktningen den ändras

Vilse man går

Ser lite mer

Återgår

Följer sina spår

 

 

 

 

 






Fri vers av Anira
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-10-22 21:02



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert och tänkvärt skriftat om livets väg.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira