Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man göra!!

Vad ska man göra
när leende mun
viskar öppet om längtan
utan hopp om framgång
eller när sönderfallande
tankar trodde sig veta
att det var bättre förr
då ingen förstod att förtvivlan
gick hand i hand
med klumpen i magen!
Vad ska man göra
när kärleks lycka
står till godtycklighetens fe
och hur hon viftar sitt spö
under bordet!!




Fri vers av Nicklasb
Läst 345 gånger
Publicerad 2011-10-22 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb