Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad livsanorexi

Vinden ven mörk

och frusen över

människohud

 

Benflisor som kala

grenar stuckna i

jord sjöng om

dödens skog

i natt

 

Ett landskap

skulpterat

av ruttna kroppars

anatomi

blir en härsken

vägvisare

bort från

livsanorexi

 

Ett förtvivlat slag

på ett fält av brusten ångest

krossar falska speglar

i gryning




Fri vers av Johnjohn
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn