Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade den perfekta drömmen

För i den så var det du och jag som hade det riktigt bra
i varandras sällskap
Riktigt kul faktiskt
För där så låg vi nu tätt omslingrandes på den så öppna ängen medan vi bara bedyrade för varann
att vi var ett riktigt kap
Smått fantastiska
Och att vi nu aldrig skulle vilja byta ut varann, för allt i världen
Och där vi båda nu bara kände oss mera lyckliga än glada
Yippie!

Jag hade den perfekta drömmen...

Ken Cassel
23/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel