Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

födelse


tiden håller tankens minspel i ett mjukt bett


vaggar fantasin

i ett uppåtsträvande ljussken


mot en oregelbunden altitud

utanför ögats gravitationscirkel




Fri vers av D S
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S