Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter i min raket som vanligt

och flyger fram i ljusets hastighet
i all oändlighet
För som vanligt är jag på jakt efter universums utkanter i hopp om att få se hur universum bara expanderar
Då den expanderar i något slags tomma intet till verklighet
För än så länge så har inte någon levande varelse få vara med om det
Se det
Nä, i alla fall inte, såvitt jag vet?

Jag sitter i min raket som vanligt...

Ken Cassel
23/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 16:24



Bookmark and Share


  reza.hb
Universum expanderar och vi finns inuti det...
jag avundas dig..
men kul sagt
2011-10-23

  Ninananonia VIP
Hi,hi.. Gillar denna raket..
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel