Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förtjusande blomman säger till sin nya ägare

när hon blir upphandlad i blomsterbutiken
Jag behöver din kärlek lika mycket som jag behöver vatten och solsken
för att jag bara ska kunna lysa upp och må riktigt bra
Bara glänsa upp i hela rummet
Och luktar gott gör jag också
Och utav det här, så sprider jag ju som mest bara glädje varenda dag
Så snälla du!
Var rädd om mig...

Ken Cassel
23/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel