Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vackraste matchen är över, Kapten Blod och Karlsson tackades på det vackraste sätt, tårar. Ni har bland de största GulSvarta hjärta man kan ha, ni är alltid en del av oss!


23 oktober 2011

Årets bästa månader är över

Heif tog en överlägsen första plats, hoppas dom tackar Haglund i sitt tacktal

Medalj 6 sedan 06, borde vara nöjd, allsvenskans bästa lag, vi vinner inte, försvinn Haglund försvinn

SVFF fotbollsmördare ekade över arenorna i år, vackert klackarna emellan

Halmstad lämnar oss, en fin tradition med besök på Örjans går i graven

Fikan Kapten blod bjöd på ligger i topp av årets GulSvarta händelser

Herr Hansson, årets skämt

Avslutar med årets bästa tränare Jonas Olsson, som sänkte Blowitt denna säsongen!

Ta mig inte på blodigt allvar, se den GulSvarta humorn




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-23 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel