Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med ett stort M

har nu kommit ner till jorden för att försöka rädda den
Men inte bara planeten utan även alla människorna i den
Och det ifrån sig själva
Och det eftersom han nu har den förmågan att kunna bli till allas vän
plus att han mycket väl känner till naturen
med alla de så vilda djuren
En man som man verkligen kan lita och tro på vad han än säger
För med sin aura och uppsyn så kan man se att han är gjord av det yttersta av väsen
Vänligheten själv och absolut inte fienden
Men tro inte nu att allt bara kommer att förändras till det bättre över natten
Så ha lite tålamod med honom så ska ni förhoppningsvis få se
att med tiden...

Mannen med ett stort M

Ken Cassel
23/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel