Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens uttryck! Var inte så hård emot dig själv


Den lilla gubben i huvudet säger till mig

Var inte så hård emot dig själv nu när du ser och märker att den här snyggingen som bara kommer här
kommer att gå förbi dig
utan att ta någon som helst notis om att du existerar och finns till i huvudtaget
Nä, det är bara att ta till och gilla läget...

Ken Cassel
23/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel