Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände?

Du vet att det är bara dig jag älskar

Jag skall inte ta hem killar till min nya lägenhet

Så stod det på lappen som låg på bordet

Jag vill inte att du kommer till Jul

skrev du på kortet som kom en månad senare




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP