Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli min älskade

Bli min juvel och skatt
Den som i tomrummen bara fyller på mitt liv med en massa goa och underbara skratt
då jag för dig bara bockar och bugar, och tar av min hatt
Och ur den hatten så trollar jag sen bara fram en jättesöt liten svartvit inne katt
som jag har tränat upp att bli till en livvakt
Och den får du av mig, min älskade
Så hädanefter kan du sova tryggt och säkert varenda natt
För om det nu händer någonting som inte ska hända, så lär han bara väcka dig
med en och annan liten trampande tass
och sträv tunga
emot ditt ansikte och bröstkorg!
Låter inte det bra, eller...

Vill du bli min älskade?

Ken Cassel
23/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel