Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Äppelminnen

Hur många gånger jag satt i det där äppelträdet

fascinerad av äppelblommor

förälskad i smaken

ja... jag vet inte...

jag tror jag satt där hela somrar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP