Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...så tyst, så tomt...så mycket saknad...önskar du hörde av dig...det är din tur nu...?


Det värsta är...


Det värsta är
Att jag kan vakna
Mitt i natten
Och minnas
Hur vacker du var
När du var nyklippt

Det värsta är
Att jag minns
Hur jag älskade
Att prata med dej
Då när livet var snällt
När du ville prata

Det värsta är
Att det inte går
En dag
En natt
En timme
En minut
Utan att du finns med mig
Inuti mig

Det värsta är
Att du inte vill vara
Min vän
Mer än lite
På dina villkor
Alltid bara
På dina villkor

Det värsta
Men ändå
Det bästa
Med dig
Med allt
Med livet

Är att jag
Ändå alltid
Kommer att

Tycka om

Dej...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 291 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-10-24 08:37



Bookmark and Share


  Bubbth
Du skriver på ett så underbart sätt :3
2011-10-25

  Carl R. Westerling
Härligt.
2011-10-25

  Kungsfågeln
Saknaden och smärtan känns genom varje ord. Fint diktat!
2011-10-25

  SvartPoesi
jättefint. Man kan visst måla med ord. :)
2011-10-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt och bra. =)
2011-10-25

  Ninananonia VIP
Fint att älska ändå... förevigt.. :)
2011-10-24

  wildah
Tänk om man var lika klok i känslor som man är i sin logik men det är man ju inte, utan faller man så faller man :-)
2011-10-24

  Maiah VIP
Det är verkligen osjälvisk kärlek... ändå kanske du ska ta och vända på frågan...VILL DU vara vän med en människa som inte vill han din vänskap....? Är du inte värd någon som ger DIG energi och inte bara tar???
Du måste vara en av världens underbaraste, uthålligaste personer.....
2011-10-24

    Birgersdotter VIP
Ja det är inte lätt när den man älskar inte förstår sitt eget bästa...
2011-10-24

  Rise Little One
Önskade mig en hjärtevän som denna "jag" i din text ;)
2011-10-24

  Jakob Drakros
Som en spegel för själen.
Grymt bra.
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT