Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jailbreak!

Inatt så kommer några fångar att rymma någonstans runtom i stan
Och självklart så kommer det att bli pådrag utav bara fan
För vem vill att bröderna tuff ska komma ut och ge några som polisen vet om att de är skyldiga
en och annan liten knuff
De som satte dit de ifrån första stund
För vad som går runt, komnmer som oftast bara runt
Och om ni nu tror att jag ljuger och bara pratar strunt, så kan jag lova er att jag inte håller tunt
Så inatt så kommer några fångar att rymma ifrån sina fängelser
Och det gör de framför plitarnas ögon helt cool lugnt....

Ken Cassel
24/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-24 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel