Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en pärla

Så du är en av de där riktigt härliga, och helt underbart vackra
Ja, för man kan till och med spegla sig i din glans
Så jag bjuder genast upp dig till varje dans
För jag kan ju inte bara sluta upp, att stirra på ditt så förtjusande pärlhalsband, gumman
Måste nog vara lite kär i det...

Du är en pärla!

Ken Cassel
24/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 22:39



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2011-10-25

  anits VIP
Fina rader
2011-10-24

  Ninananonia VIP
Tycker om denna Ken.. Ljuvliga ord.. pärlor från en gentleman som du :)
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel