Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan är bara barnet

för de som jobbar natt
Själv så lägger jag ner nu för dagen och tackar för mig och säger
God natt!
Men kanske vi syns och hörs imorgon igen, mina älskade vänner?!

Hej så länge!!!

Ken Cassel
24/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-24 22:58



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Hoppas natten blev god... skickar ett godmorgon :)
2011-10-25

  anits VIP
God natt!
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel