Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rojal Bjäsch, som på hemstampad potatismos med äkta smör och grädde




mätt; under bordet smekes andra lätt

 

 

-

måtte detta mående månne måna om

måsten och mångfallds måtts mångkulturella måbrasaker

 

 

måttans övermättnad har dragit mot korsdagskusten av dryga

dravel och kväsfria kappseglarförlisningar

 

 

i form av en sallad nätt

på månvända och hjärterot

kärleksört spikklubba och akleja

 

spreja din håla där tungan lirkar dubbla varv

du gjorde en harv där jag sedan sått

 

bjuda redan bedövade att buga in vintern

när inte ens hösten sagt adjö

 

(osa

stod på tuggan jag lade i servetten)

 

 

 

så neja alla inkommande månader

månar om kommande inkommande månanden

där alla vet bäst

 

hur man dukar en fest

 

 

utan att duken skymmer de andras knän

 

 

jag har redan tagit spjärn

 

 

det var träbenet

(flisan och en tändare)

-

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-10-25 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri