Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm som utlösande faktor: detta gäller åratal sen; Tror jag har missat påsken :)
attans..*s*




på en kvast mot kullar rosa

 

 

 

*

en i pannan satt

en i häcken platt

jäklaranamma

 

en i passet - katt och panna

det gör de'samma - böter?

 

katt och panna

 

rivjärn - det finns i passet

det som nöter

 

besannar det som stöter

och de tissla och tassla om böter

till anden

 

blöter min panna

 

 

det ska vissla ur johanna

jäklaranamma

 

fräsa jäsa och stamma

ska jag över min vilja

 

Stanna!

ta en fika

 

vi har kul åt de 'rika'

 

 

det är sexor och för arton

inga nior i vända månen

 

 

fånen har gjort bort sig

och lånen betalats med liv;


erfarenhetsrika

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri