Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och jag önskar så att det gör ont att du läste och förstod...


Idag önskar jag...


Idag
Känns du längre bort
Än du gjorde igår

Idag
Var stegen lite tyngre
Himlen lite mer grå

Idag
Saknade jag dig mer
Än vad jag gjort på länge

Idag
Tittade jag på bilderna
Jag har sparat av dig

Idag
Önskar jag ett brev från dig
Som jag ber Gud om men nog aldrig får

Idag
Önskar jag att du svarade
På mina rop i den ekande tystnaden

Idag
Vill jag höra din röst
Och känna din doft som du doftade då när hoppet levde starkt

Idag
Vill jag ha dej tillbaka
Som den du var när du och jag var sanna vänner

Idag
Vill jag röra dig hålla dig krama dig
Tala med dig som man och kvinna talar med varandra

Idag
Vill jag veta att du mår bra
Men jag vill inte veta om du har någon
Inte nu
Inte idag

För idag
Just idag
Tycker jag om dig

Ännu lite mer

Än igår...




TT


(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-25 08:58



Bookmark and Share


  wildah
Så fint och sorgligt på en gång, men hoppet vet jag att du får tillbaka!
2011-10-25

  wildah
Så fint och sorgligt på en gång, men hoppet vet jag att du får tillbaka!
2011-10-25

  Ninananonia VIP
Så vacker är din kärlek.. din önskan...
2011-10-25

  Mona Drugge
Sorgsen saknad, men mycket vacker bön..
2011-10-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och kännbar. Väldigt fin. =)
2011-10-25

    Anneli A
Aj, vad detta kändes i magen...
Vacker!
2011-10-25

  Rise Little One
... plågade meningar för sig själv och den andra...
2011-10-25

    Munken
Träffar mig rakt i hjärtat...
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT