Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...för den som inte tror kan Gud bytas ut mot ödet...


Jag undrar...


Jag undrar
Tänker och funderar
Varför Gud
Sände dej
Min väg
Gav mig känslor
Jag inte kan styra
Gav mig glädjen
Av din närhet
Lät mig njuta
Av din skönhet
Men sedan
Tog dej ifrån mej igen

Jag undrar
Varför Gud

Gjorde så...?



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-25 14:31



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ja ibland kan man undra =)
2011-10-25

  wildah
Jag förstår precis din undran!
2011-10-25

  Ninananonia VIP
Berörande som alltid :)
2011-10-25

  Ninananonia VIP
Ja vaför :)
2011-10-25

  Rise Little One
Gud kanske vill lära oss att betrakta och njuta av skönheten på distans, om vi kommer för nära eller till och med vill ha det tätt intill sig eller äga det då spricker allt man drömmer om...
2011-10-25

  TT
...Gud eller ödet...fri vilja eller förutbestämt...allt är möjligt...
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT