Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte få nog av din kärlek

Vill bara ha mer och mer
För jag bara älskar när du tar på mig sådär, samtidigt som du så vackert ler
Så i mina ögon sett så är det bara kärlek som jag ser, när jag tittar på dig
Och jag är så glad över att du är min älskade tjej

Eller

Vi möttes en dag, då jag för dig föll pladask
Och det var du inte sen att utnyttja
För nu så hade du ju mig som i en liten ask
I en liten ask, där jag egentligen inte fick plats
Så en dag så skrek jag bara rätt ut
Nu så får det lov att vara nog, för jag kan inte andas
Så nu får det lov att vara slut
För aldrig mer så kommer jag att vara en dåre för din så kallade kärlek...

Ken Cassel
25/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 16:36



Bookmark and Share


  poetryGirl
Det kan bli för mycket...
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel