Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulinariskt möte

Från mina ögon föll det liksom fjäll
när jag fick skåda hennes revbenspjäll
Jag kunde inte låta bli att blinka
inför en så fint griljerad skinka
Och hennes runda goda pärer
dom tog mig upp till högre sfärer
Det hela var så utsökt delikat
aldrig har jag bjudits sådan mat




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-25 16:38



Bookmark and Share


  walborg
En lycklig värdinna att få bli så poetiskt hyllad för sina ansträngningar.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP