Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har det som du behöver

Det som du vill ha
Ha med dig i livet varenda dag
Och nu så pratar jag inte om någon ask med choklad
Utan du vill ha god kärlek som smakar så bra
Det som får dig att skina upp så lycklig och glad
Och det har jag
Så det är bara för dig att komma och ta
För jag har lika mycket kärlek inom mig som ett öppet hav
Och jag delar så gärna med mig till dig

Jag har det som du behöver
Nu när ditt hjärta bara blöder...

Ken Cassel
25/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-25 18:11



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
va fint...
2011-10-25

  Olliwer
Härlig!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel