Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det sista lövet fångats utav vinden

 

Motljus skimrar genom grenar

En fågels vingslag skär i dimman

Doftande mustig mylla

 

Trädens tysta hemligheter

avslöjas av  frosten 

 

Mörkrets gäster anlänt

på sin årliga visit

 

© Linda C Hansson 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-10-26 11:04



Bookmark and Share


  Bringebruden
Vacker ögonblicksbild
- höst strax före vinter
2011-11-08

  Stjärnöga
Stämningsfullt
och så vacker..

Bilden förtätar
den lite trollska
stämningen du
målar i
poesin..
2011-11-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert målat med ordpenseln. =)
2011-10-28

  AnnaMy
känns som jag är där, med diktjaget i just den stunden. vackert!
2011-10-27

  Nils Teodor VIP
Härlig stämning i dikten
Mycket vacker!
2011-10-26

  mare VIP
Mycket fin
2011-10-26

  Järnkatten
Du fångar en stämning av det mest underbara av vår brytningstid...
2011-10-26

    Bodil Sandberg
Så vackert stäningsfullt du fångar höstens trolska inträde!
helt enkelt underbart!
tack för jättefint bokmärke!
2011-10-26

    Birgersdotter VIP
Så duktig du är!!!!!!!!!!!!!!!!!!gillar... Vilken läcker bild
2011-10-26

    ADI Nehlin
vacker bild du målar upp..
2011-10-26

    ej medlem längre
Jag tycker om din dikt som verkligen doftar höst!

"En fågels vingslag skär i dimman

Doftande mustig mylla"
2011-10-26

  walborg
Bra - och litet mystiskt spännande ...
2011-10-26

  Anya VIP
Vackert med mycket passande bild.
2011-10-26

  TT
...höstens dofter känns...en fin text som jag tycker fångar just höstens alla små kännetecken...gillar!!!
2011-10-26

  Quasimodo
Den här mustigt höstig med naturens dofter i en bild för naturens skiftningar tätt inpå och nära, gillar mycket!!
2011-10-26

    ej medlem längre
En på sitt sätt magisk tid...
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP