Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när jag har förlorat allting till dig

och måste börja om på någonting nytt, så känner jag mig lite pytt
För det sticker som knivar i mitt hjärta, nu när du lämnar mig
Älskling, ja, jag sörjer dig
För nu när du går din väg, så fyller du bara mitt hjärta
med en massa smärta
Men trots den vetskapen så hoppas jag att du nu verkligen sköter om dig
och tar hand om dig själv
För som du vet så är det är en vild värld därute
För trots allt det som nu har hänt emellan oss, så är du fortfaranade absolut min bästa vän...

Nu när jag har förlorat allting till dig!

Ken Cassel
25/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel