Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klättrar upp

för ingenting kan stoppa mig från att nå fram till dig
Ja, jag vill bara komma upp på samma nivå
För när jag väl har gjort det så kan vi sitta där på klippkanten vi två
och bara mysa
Och av den underbara utsikten, bara rysa
Brr!
Och om du nu börjar att frysa, eller nysa, så kan jag alltid erbjuda dig min varma kropp
Kom
Kom närmare
Ja, jag vet att det blåser ganska så friskt häruppe på bergets högsta topp...

Jag klättrar upp!

Ken Cassel
25/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-25 20:31



Bookmark and Share


    maija tuori
Vacker....
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel