Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i slutet så blir alla vackra sagor sanna


Där alla bara får varandra

Men det stämmer inte riktigt

För i slutet så kan jag se dig le

Och det är det sista som jag får se utav dig för resten av mitt liv

Undrar vart du nu bara tog vägen, min älskade vän?

Och som det ser ut nu så är det någonting som jag bara får leva med

Så i slutet så ska man egentligen ta någonting för givet
Men på film så är det alltid så överdrivet
Bilar som smäller i luften för det lilla minsta
Bilar som gnisslar i varje kurva
Filmdäck
Men alltid där det finns ett slut, så finns alltid en ny början på historien...

i slutet så blir alla vackra sagor sanna!

Ken Cassel
25/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 21:20



Bookmark and Share


  Filosofen2
De vackra vill man blir sant, det fula får försvinna.

Vackra sagor kan vinna, då ler prinsen och prinsessan
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel