Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinglösa Ängel











du såg mig stå ensam
utan en endaste dröm i mitt hjärta
utan en kärlek som var min
vackra ängel
du vet precis vad jag gjorde där
du hörde min bön
om att jag skulle finna någon att älska
och plötsligt uppenbarade hon sig där för mig
den enda mina armar någonsin skall hålla
jag hörde någon viska
\"snälla älska mig\"
och när jag såg upp på ängeln försvann hennes vingar
vackra vinglösa ängel
nu är jag inte längre ensam
utan drömmar i mitt hjärta
utan en kärlek som är min
nu har jag funnit henne
den enda som mina armar någonsin ska hålla
vackra flicka


jag är lycklig nu












Fri vers av Nicklas VIP
Läst 888 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-01-12 19:38



Bookmark and Share


  Blue-star
Härligt....
2009-09-23

    Manuela
Åhhh så härligt att vara så där underbart lycklig!Jag tycker att du är värd det!Din text var bar och ändå varm.Gillas:)
2006-11-08

  candela
"vackra vinglösa ängel
nu är jag inte längre ensam
utan drömmar i mitt hjärta
utan en kärlek som är min
nu har jag funnit henne
den enda som mina armar någonsin ska hålla
vackra flicka"

den näst sista raden
är så vacker att ögonen tåras...
*suck* man blir en överromantisk
naiv liten flicka igen efter varje gång
man läser dina alster...
kärlek som nästan inte finner
ord för at beskrivas
underbart
2006-01-16

  Last Word Spoken
Änglalikt vacker är denna dikt!
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP