Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjealbum

ovanpå bokhyllan
svarta, dammiga pärmar
tysta, hotfulla

deras bröllopsfoto
hon ler ansträngt
han ser bort

de två små barnen
sommarbilder
kanske lycka

drömmarna som dog
nedbrytningen
tomhet

bilderna bränner iskallt
ramarna avgränsar
ger andrum

föräldrarnas röda ögon
mamman är uppsvullen
pappan är uttråkad

pojken som ler
och gråter
tårlöst




Fri vers av Riztag
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-01-12 19:50



Bookmark and Share


  kärleksbarn
sorglig, men väldigt vacker dikt
tokbra!
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Riztag