Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magister Bister

du var en pastor utan Knutby
en djävul utan svans
och jag var tvungen
att dansa din dans




Fri vers av Riztag
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-01-14 19:11



Bookmark and Share


  kärleksbarn
oj, men vilken väldigt väldigt läcker!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Riztag